Hozzávaló 2 fő részére:
- 1 csirkemell
- 1 snidlinges sajtkrém
- 1 füstölt sajtkrém
- 3 dl. főzőtejszín
- 15 dkg sajt
Elkészítés:
A húst apró kockákra vágjuk és egy kicsit megpirítjuk.
Hozzáadjuk a sajtkrémet, majd mikor az ráolvadt felöntjük a tejszínnel és kevergetve picit forraljuk.
Áttöltjük egy jénaiba vagy egy hőálló tálba, sajtot reszelünk rá és addig sütjük, míg a sajt - amennyi a felszínén látszódig - kicsit megpirul.
Ezt én felkarikázott uborkával és paradicsommal bakonyi graham kenyérből készített pirítósra téve ettem a diéta alatt. Rizses változatot ebből szintén feltettem ide az oldalra. Ugyanez, csak más mennyiségekkel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése