2010. április 1., csütörtök

Joghurtos csirkemell

Ezt is Pirostól kaptam, köszönöm! 

Hozzávalók:

  • egy nagy csirkemellfilé
  • 2 dl. natúr joghurt
  • 10 dkg. félkemény sajt
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kiskanál zsálya
  • színes bors

Elkészítés:

Először a joghurtos pácot kell elkészíteni: a joghurtba bele kell keverni a zsályát, sót és a megőrölt borst, majd hozzá kell adni a fokhagymát és a reszelt sajtot. 
Ezzel kell leönteni a vékony szeletekre vágott csirkemellet és lefedett jénai tálban sütőben kell megsütni.
Amikor a hús már átsült - kb. 30 perc - akkor le kell venni a tetejét, hogy piruljon egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése