2010. június 20., vasárnap

Sajtkrémes csirke máshogy

Hozzávaló 2 fő részére:
  • 1 csirkemell
  • 1 snidlinges sajtkrém
  • 1 füstölt sajtkrém
  • 3 dl. főzőtejszín
  • 15 dkg sajt

Elkészítés:

A húst apró kockákra vágjuk és egy kicsit megpirítjuk.
Hozzáadjuk a sajtkrémet, majd mikor az ráolvadt felöntjük a tejszínnel és kevergetve picit forraljuk.
Áttöltjük egy jénaiba vagy egy hőálló tálba, sajtot reszelünk rá és addig sütjük, míg a sajt - amennyi a felszínén látszódig - kicsit megpirul.
Ezt én felkarikázott uborkával és paradicsommal bakonyi graham kenyérből készített pirítósra téve ettem a diéta alatt. Rizses változatot ebből szintén feltettem ide az oldalra. Ugyanez, csak más mennyiségekkel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése