2010. március 18., csütörtök

Csokoládés keksz

Hozzávalók:                                                         

  • 20 dkg. liszt
  • 12 dkg. barnacukor (jó a sima is)
  • 12 dkg. vaj
  • 1 tojás
  • 12 dkg csoki
  • 2 tk. sütőpor
  • 1 csipet só

Elkészítés:

A vajat és a cukrot egy tálban habosra keverjük. Hozzáadjuk a tojást majd a lisztet, sütőport, sót és az apróra vágott csokit. Fehér csokival mégfinomabb!
Egy teáskanál segítségével halmokat rakunk egy sütőpapírral kibélelt sütőlemezre, vagy tepsibe. Hagyunk egy kis távolságot, mert nőni fog a keksz.
A sütőt 190 fokra előmelegítjük és a kekszeket 10-12 perc alatt szép barnára sütjük. Dobozban sokáig eláll, gyors és finom sütemény.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése