2010. március 20., szombat

Sajtos rakott csirke

Hozzávalók

  • 2-3 csirkemell(attól függ mekkora tálba tesszük)
  • 1 nagy doboz tejszín
  • 30-40 dkg sajt
  • tojás, liszt a panírozáshoz

Elkészítés

Vékony szeletekre vágjuk a csirkemellet picit megsózzuk(esetleg szárnyas fűszersóval), lereszeljük a sajtot.
Bepanírozzuk a husikat: liszt, tojás, reszeltsajt.
A tűzálló tálba szépen belefektetjük, ha kész az alsó sor öntünk rá tejszínt úgy hogy befedje.
Majd a következő sor sajtpaníros csirkére is tejszínt stb...
A lényeg hogy a végén ne fedje teljesen be a tejszín de legyen rajta rendesen:-)
A tetejét is jól megszórjuk reszeltsajtal és lefedve sütőbe rakjuk 180 fokon kb 20 percre.
Hegyes késsel, hústűvel megnézzük hogy puha e a hús. Ha igen, levesszük róla a fóliát és pirosra sütjük a tetejét:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése