2010. március 20., szombat

Fóliás hús

Zsuzsi barátnőm küldte a receptet, aki szintén egy barátnőjétől - Ilditől - tanulta. :)

Hozzávalók:
  • 2 csirkemell szeletelve,
  • 10 dkg bacon,
  • 2 nagyobb fej vöröshagyma,
  • 60 dkg burgonya,
  • mustár,
  • Görög fűszerkeverék,
  • olaj

Elkészítés:
A hagymát, burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk.
Egy jénai tálat olajjal kikenünk. Belefektetjük a szeletelt bacont, ráhelyezzük a csirkemell szeleteket. Mustárral megkenjük, rátesszük a hagymát és a fűszerkeverékben jól megforgatott burgonyát. Alufóliával letakarjuk, kb. 30 percig sütjük. Ezután levesszük a fóliát és a burgonyát ropogós pirosra sütjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése