- 1 filézett csirkemell
- 3 db közepes sárgarépa
- 2 db fehérrépa
- 1 db zsenge karalábé
- 20dkg borsó(fagyasztott is lehet)
- 1 db kisebb karfiol
- 3dl főzőtejszín
- 4-5 darab pici gomba
- 1 csomi petrezselyem
Elkészítés
Kockára vágjuk a húst és megforgatjuk az olajon míg fehér nem lesz.
Hozzárakjuk a kockára vágott répákat és karalábét, 1 evőkanál tárkonnyal megszórjuk és apróra vágott petrezselymet rakunk hozzá.
Felöntjük vízzel és dobunk bele egy erőleves(vagy bármilyen leves)kockát. 10 perc múlva a gombát.
Mikor már majdnem puha a zöldség beletesszük a borsót és a nagyon apróra szedett karfiolt(én borsó nagyságú rózsákra szedem)
A végén hozzáöntjük a tejszínt és dobunk egy kis tárkonyt bele. Felforraljuk és KÉSZ!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése