2010. március 18., csütörtök

Currys csirke-/pulykamell

Hozzávalók:

  • 50 dkg. csirke-/pulykamell
  • 1 doboz konzerv kukorica
  • 500 ml. főzőtejszín
  • 2 ek curry
  • 1 ek. liszt
  • Ínyenceknek mazsola is, de én azt nem szeretem

Elkészítés:

Felkockázzuk a husit és egy pici olajban 1 kanál curryport elkeverünk és ebbe bepácoljuk.
Egy órát a hűtőben hagyjuk, de ha ez a lépés kimarad az sem gond.
Olajon megsütjük a húst, hozzáadjuk a kukoricát. Összepároljuk. Egy másik edényben csomómentesre keverjük a tejszínt a liszttel és a curryvel. 
A husira öntjük és addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik. 
Ha mazsolát is teszünk bele akkor előtte tejbe áztatjuk és a kukoricával együtt tesszük az ételbe.
Rizzsel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése