Hozzávalók:
- 50 dkg. csirke-/pulykamell
- 1 doboz konzerv kukorica
- 500 ml. főzőtejszín
- 2 ek curry
- 1 ek. liszt
- Ínyenceknek mazsola is, de én azt nem szeretem
Elkészítés:
Felkockázzuk a husit és egy pici olajban 1 kanál curryport elkeverünk és ebbe bepácoljuk.
Egy órát a hűtőben hagyjuk, de ha ez a lépés kimarad az sem gond.
Olajon megsütjük a húst, hozzáadjuk a kukoricát. Összepároljuk. Egy másik edényben csomómentesre keverjük a tejszínt a liszttel és a curryvel.
A husira öntjük és addig főzzük, amíg be nem sűrűsödik.
Ha mazsolát is teszünk bele akkor előtte tejbe áztatjuk és a kukoricával együtt tesszük az ételbe.
Rizzsel tálaljuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése