Egy másik oldalra már feltettem, ott hatalmas népszerűségnek örvendett.
Hozzávalók:
- 50 dkg pulykamell/comb, csirkemell
- 2 dkg gyros fűszerkeverék
- 2 pohár tejföl
- 1 kávéskanál mustár
- 1 kis fej hagyma
- olaj
Elkészítés:
Pácot készítünk 1 pohár tejfölből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és a mustárból. A felkockázott húst a pácban pihentetjük 1-2 órát.
Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a pácolt húst, és jól átsütjük, pároljuk. Ha omlós a hús, beletesszük a második pohár tejfölt, amiben előzőleg elkeverjük a gyros fűszer másik felét. Felforraljuk, és már kész is.
Rizzsel és salátával is nagyon finom.
Olajon megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a pácolt húst, és jól átsütjük, pároljuk. Ha omlós a hús, beletesszük a második pohár tejfölt, amiben előzőleg elkeverjük a gyros fűszer másik felét. Felforraljuk, és már kész is.
Rizzsel és salátával is nagyon finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése